CATERINGMENY

Se også vårt tilbud med kokken hjem!

 

SNITTER & SMØRBRØD

Snitter, du velger pålegg 29,- pr. snitt
Rundstykker, påsmurt 35,-  pr. stk
Kalde smørbrød 49,- pr. stk
Varme smørbrød 69,- pr. stk

 

 

VARME RETTER

 

Pris pr.p.
Saltkjøtt

Serveres med kokt mør, kålrotstappe og potet.
 219,-
Gryterett

Kjøtt av svin, storfe, kylling etc. Serveres med ris/potet/potetpuré, salat, brød og smør. For viltkjøtt: tillegg på kr. 30,- pr. kuvert.
 219,-
Boeuf Bourguignon

Fransk biffgryte. Serveres med middelhavssalat, potetpuré og grove baguetter.
 249,-
Kjøtt i mørket

Serveres med dagens friske grønnsaker og potet/potetpuré.
 219,-
Steik

Kjøtt av storfe, svin, kalv etc. Serveres med dagens friske grønnsaker, saus og valgfri potet.
 219,-
Inderøysodd

Sodd, ekstra soddboller, potet, gulrot og skjenning. 0,75L per person
 159,-

 

 

DESSERT

Ta kontakt for forslag, vi lager det meste.

 

 

 

KOLDTBORD

STANDARD

Skinke Gravet laks
Marinert Kalkunbryst Potetsalat
Røkt laks Grønn salat
Honninglaks Eggerøre
Spekeskinke
205,- pr. pers

 

 

STORT

Roastbiff Waldorfsalat
Marinert svinenakke Eggerøre
Røkt laks Potetsalat
Honninglaks Grønn salat
Ass. spekemat Remulade
Sild
255,- pr. pers

 

 

LUXUS

Roastbiff Sild
3 typer pålegg Remulade / majones
Røkt laks Waldorfsalat
Honning / pepperlaks Eggerøre
Ass. spekemat Potetsalat
Pepperlaks Grønn salat
300,- pr. pers

 

 

Alle koldtbord serveres med hjemmebakt brød, smør og dressing

 

 

 

TAPAS

Standard tapas inkluderer 6 valgfrie retter.
Saltbakte poteter, lun dagsfersk focaccia, middelhavssalat og hjemmelaget aioli er inkludert i prisen.
Pris pr. pers kr. 330,-. Tillegg for ekstra retter kr. 30,- pr. pers.

 

 

KALD MAT

VARM MAT

Potetsalat på middelhavets måte Spicy kyllingsnack
Manchego med seranoskinke Spicy kjøttboller av lam
Wraps fylt med kremet honninglaks Dadler med bacon
Brie med akasiehonning og valnøtter Panerte kyllingspyd
Chilimarinerte reker Marinerte spareribs
Chilimarinerte scampi Chilimarinerte scampi
Marinert sopp Kylling satay
Kyllingrullade Empanadas
Bruschetta Entrecôte i bbqsaus med champignon og rødløk
Fylte cherrytomater
Snøfriskkuler rullet i nøtter og multer
Balsamicomarinerte småtomater

 

 

DESSERT

Pannacotta
Chili/sjokoladedrapert ananas og jordbær
Hvit sjokoladefromasj med friske bær
Trøffelkonfekt med smaker av cognac, baileys og aquavit